JOM KLIK

Friday, June 1

Anak Bapak

Okeh dekat fesbuk merate orang cakap Rania sebijik muke bapak nyer.dolu2 mase Rania memule kuar aku sentap jer bile orang cakap macam tuh,tp sekarang booo layan.anak mu,anak ku jua muahahahahahaha.tak pe orang kate muke Rania macam muke daddy nyer sebab laki ai hensem uolllls *silemuntahramairamai*.hahahahhaaha


habis daddy ekau nyer topi cik debob uiiiiiii

mak ko kan verangan diva,asal pg berjln jer mesti ade jer barang tertinggal.hamek koooo,berkain batik anak aku dalam stroller.sory

 amik henpon tuh Rania,kite kasik main baling baling :p

anak bapak pun malam semalam kene marah sebab dok merampas mainan dari cousin die.hehehehehehehe.

p/s:kejap lagi Kecik nak bawak Rania g jln2 pastu amik aku kat office,jgn la Rania nanges dalam kete time Kecik tgh drive.

2 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

Alalala..comelnyeee.anak bapak ye, mama janganlah jeles pula..hehe

Nazirah Azeman said...

Hihihihihi tu la psl.anak bapak NIH