JOM KLIK

Thursday, June 21

Instagram

Assalamualaikum..........jawab jawab jawab.................& Salam 1 Malaysia (patriotik sikit)

Sekarang nih  kemaruk layan instagram.hehehehehehe.ye ye ye orang lain dah lame layan instagram nih,ahkak baru terhegeh hegeh nak melayan.hampunnnnnn

sejak tigapulohempat menjak nih ahkak keje nyer upload gambar dkt instagram pastu link dkt fb.hehehehehehe.jakun khennnn

ni koleksi intagram 

 Rania & mummy tengah memadu kasih dekat mamaks.tangan tangkas ngan lincah tolak cawan tehtarik.sib baik tak jatuh gelas tuh.

 Aisya, Ayyan & Rania.konon2 memasing pandai tengok katon

 Kissssssssss

 Muke tak kose nak bergambar hehehehehehe

 Love dis pic.comel giler.matik la kene keji puji anak sendiri hehehehehehehuhuhuhu

 Kecik muke macam nak ngap orang

 Auchhhhhh kaki banyak daging.gigit

 Sherashi bershame


Baru balik opis kate nyer

 Duk diam diam

 Asam pedas mak.terbaiikkkkk wokkkkk

 Ikan kering glamer di abad nih.masuk pesbuk,instagram

 GBS Rania.tunggu dd balik suh dd beli mickey plak

 Cekodok udang.........mak kate masak cekodok pun kecoh masuk intenet.muahahahahahahha


 Rania ready nak makan

 Yeahhhhhh mari mari mari kite makan kasik debab lagi

 ni Rania bukan lepas nanges eh tp sedang bertungkus lumus buli mummy.mase nih dah dekat kul 11 mlm.dd tak de,so die merdeka dari tido awal.last2 nak tidokan die,tutup lampu bilik pastu peluk kuat2 cakap-adik nanti musang amik budak tak tido.terus zzzzzzzzz

ni gambar pagi td.keje2 yang nak kene settle kan.carik kasut tu pun list things to do.matik la Kecik hangen.keje no 1,2,3,5 dah siap.yg lelain tuh to be continue.

okeh itu jer melaporkan dari gua batu.

bye.

5 comments:

kakchik@ella said...

KC sampai sekrg tak da instangram, dik. Android pun tak da. pakai hanphone cap ayam je. hehehe.

Nazirah Azeman said...

ya ALLAH kak chik sudi bc blog sy.terharunyer sy.sy nak tinggalkan comment dkt blog akak pun malu2 jer.asal type je comment mesti sy delete balik.dok terpikir kak chik bc ke tak comment sy huhuhuhuhuhu.kak chik bt la account instagram........nnt sy follow akak

Mak Wardah said...

Comelnya Rania...akak suka baca blog mummy Rania tau...

Nazirah Azeman said...

Tq kak sbb sudi bc blog sendu sy ni hihihi

Bitt (doubleIS) said...

waalaikumsalam...
nice pic u have! ur baby pon comel :)