JOM KLIK

Monday, June 18

Video Rania

Tak tau nak hapdate ape arini.tapi nak jugak hapdate,tak mo tinggal sepi jer belog nih.

Ni video amik semalam ms otw dari kg balik sg buloh.

video
video

Sebelum record nih kemain lagi Rania jerit2 dalam kete,tapi once start record terus tak berape nak bising sangat mulut Rania.ade la dalam salah satu video nih kuar suare Rania,lebih nyer dengan sore mak nyer.alhamlumlah mummy kan hover!

Bye

1 comment:

Anonymous said...

hi rania.sori mummy mcm cute le plak