JOM KLIK

Tuesday, June 26

Diet?????????

Macam mane nak dietkannnnnnnnn????????

Ni yang aku masak semalam

Ketam masak macam2 rase

Ayam oyster souce ngan halia


Ketam tuh aku belasah 2 ekor,pastu nasik sepinggan penuh.

Bile pandang cermin aku rase muke sendiri dah macam pinggan grrrrrrrrrrr

Pagi nih.........abang2 ngan akak2 tak de jual kat area masjid jamek nih sebab bapak2 DBKL tinggalkan lori dorang kat situ.

Make nyer aku menapau roti je la


Timbang berat tadi dah naik dekat sekilo.

 


11 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

HAHAHAHA. awak memang suka makan ye. sedaplah ketam tu..terliur tau..heee ;D

Nazirah Azeman said...

hehehehhehehe haah suke makan.tp bile gemok pandai pulak bising hehhehehe

LiYa HaNiF :: said...

makanan awk memang nampak sedap.. terliur tengok ..hehe perut tgh lapo nie... :)

LiYa HaNiF :: said...

makanan awk memang nampak sedap.. terliur tengok ..hehe perut tgh lapo nie... :)

Nazirah Azeman said...

hehehehheheheh nmpk je sedap,rase nyer biase2 jer.tu la pasal,perut sy pun same nih.kruk kruk dr td

angahMia said...

ye sama la kita, abg2 DBKL paking lori kat area tren masjid jamek pg nie..yg jd masalahnye sy laparrr!! xbeli pon sarapan :(

angahMia said...

lapar gak ni..perot dah nyanyi dangdut ni..:) ni sumer sbb DBKL pg nie..

Nazirah Azeman said...

aik turun area masjid jamek jugak eh?????same la kite.nak beratur kat mekdi,makaihhhhh panjang nyer q.tapau jer la roti dekat kedai mamak sblh money changer tuh

angahMia said...

a'ah turun situ gaks, sbb opis dekat2 ni jer..agak nye pernah je bertembung kt ni kan...:)

*kalu jumpa tegur tau :)

Bitt (doubleIS) said...

perghhh semua makanan yg sedap la u...hehehe tu yg wajib belasah...
hi salam kenal...i follow :)

Nazirah Azeman said...

angahmia:ye la mesti kite penah jmpe nih

bitt:hehehehhe bile i dah belasah mkn xigt,pastu br i nyesal heheheheh
i dh follow u balik