JOM KLIK

Wednesday, June 20

Hidup ni macam roda

Hidup ni umpama roda,kadang kite kat atas,kadang kite dekat bawah.

Bile kite dekat atas,pandang la dekat bawah supaya kite sedar asal usul kite.

Bile kite dekat bawah,dongak la ke atas supaya kite boleh jadi satu pembakar semangat.

Jangan sesekali kite pandang rendah dengan orang lain sebab barangkali orang yang tak cerdik dimata kite tu la orang yang akan tolong kite kelak.

Jangan sesekali kite pertikaikan kenape die belajar setakat nih saje,tak macam orang lain yang belajar tinggi padahal bengap jer sebenarnye.

Jangan sesekali kite hina pencuci longkang sebab kalu bukan die yang cuci longkang..........ko nak cuci ke longkang tuh???????

Setiap kejadian ALLAH ade sebab nyer.ade banyak sebab kenapa ALLAH jadikan ko hebat,berkuase,jadikan aku nih cacai jer.ade banyak sebab,tapi aku tak penah mengeluh.pade aku.aku bersyukur.kalu ikutkan pandai tak pandai memang aku bukan kategori pandai,tapi aku belum lagi tergamak nak hina orang.

 Last sekali sebelum aku habis type entry yang emo giler nih




















































Jangan kite hina ejekutip cabuk sebab nanti mane tau die naik pangkat caras ko.nak ke nak ke??????????tapi padan la muke kot.


 ok bye

peace no war





































 


5 comments:

Anonymous said...

i penah kene hina sebab kan bt keje2 admin jer,die kate keje2 admin nih tak susah.pastu baru budus suh i tolong bt photocopy.hehehehehehe.sabar k

♥ Wina ♥ said...

betul sangat tu..setuju!

ai dah follow u ngeeeee ;-)

LiYa HaNiF :: said...

yesss... agreed..!!!

salam kenal n i follow u...

Sherwieyna Muzzawer said...

I setuju jugak! takde guna nak berlagak sangat. kita semua sama je okay!

Nazirah Azeman said...

bertabahlah kite bile jumpe org2 yg verangan hebat nih.padahal die pon sesame makan gaji huhuhuhuhuhuhu