JOM KLIK

Wednesday, June 27

I Love My Job

I love my job


Aku kene panjat kabinet dengan pakai baju kurung.....sungguh tak ayu.bukak balik paper file yang lame2 tuh........cari balik income tax statement yang dah kuning2 tuh sebab ade orang dapat refund tax.kene buat untuk 3 tahun,tulis tangan.tp utk 3 tahun ni kire sikit la........aku penah kene buat untuk yg lebih dari 5thn dorang mintak.tapi sebab kan i love my job.......aku buat jugak.kene marah tetap kene marah.bertabahlah.

aku tak tau nak merepek ape lagi sebab nyer aku ketandusan idea.kasik makan dulu,nanti pas makan maybe ade idea nak tulis ape.

tata

4 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

haritu hubby sy pon dpt refund income tax hihi..rejekii

Nazirah Azeman said...

wah best nyer.hehehehehehe.blh g sopink

♥ Wina ♥ said...

wina pun sama..keje stress kdg² tapi sib baik I love my job hehehehee

Nazirah Azeman said...

ye kannnnnn biarpun kite nih ditengking mcm kene panah petir ke,tp sbb i love my job harus la kite bertabah heheheheheheh