JOM KLIK

Friday, July 20

RAMADHAN

A day before Ramadhan.

Teringat last year nyer kenangan puase.........mase tuh tengah pregnant.tp alhamdulillah mase tuh dapat puase,tertinggal sehari jer sebab nyer badan dah ketar2,mase bersahur lupe minum susu.aishhhhhh.

Last year nyer puase pun first time puase dengan Kecik.ya hammmpunnnnn mamat tuh kemain susah nak kejut bangun sahur.penah sekali tuh die makan sambil pejam mate.grrrrrrrrr.last year puase jugak mak ayah pg umrah 2 weeks.mase tu jugak la mak buyung nih balik keje jer masak untuk berbuka ngan sahur.tp ade jugak la beli tp boleh kire la bape kali jer beli.yg lebih nyer masak sebab nye kalu pegi bazar kompom duit melayang banyak gile.

Ramadhan dis year dah ade Rania.Alhamdulillah.

Salam Ramadhan semua.

Nak masak ketam untuk sahur esok :)
 

7 comments:

anie said...

salam ramadhan...

Mamavouge said...

sedapnya sahur ngn lauk ketam...aku masak sardin je la wey...huhuhuh

mekchu said...

apa petua puasa hampir penuh ni? risau jugak takut gigil2.. hihihi..

tahun ni dah ada budak kecik tolong bukak puasa sama2 erkkk... mesti kelam kabut skit.. anyway, Salam Ramadhan dari mekchu..

Nazirah Azeman said...

anie:salam ramadhan jugak :)

lin:sardin pun sedap

mekchu:dulu saye ms sahur tuh minum air masak,susu anmum materna,mkn kurma & mesti mkn nasi.hihihihi

Pink Lavender said...

selamat berpuasa..
seronoknyer lah kan last year peknen,this year ada anak dah..

makneng follow sini
jom follow makneng...=)

angahMia said...

selamat berpose untuk rania sefamili..:)

Nazirah Azeman said...

mak neng:done follow :)

angahMia:tq :)