JOM KLIK

Tuesday, July 3

I'm a girl

 Jadik gegirl Rania semalam.tapi bile tengok betul2 memang Rania nih ikut dd die nyer muke.tu yg tak memasal jer kene panggil abang la,boboy la.kesian ko dik.


takpe takpe,pasni mummy pakai kan selalu baju kaler pink eh.tp kan tp kan.........even pakai baju kaler pink ke pepel ke org tetap tanye eh boy eh?????haku pun letih dah nak jawab.........girl........Alya Rania.

aokkkkkk baru pasan yang baju Rania dalam gambar nih baju macam corak boboy even kaler jer gegirl.silap mummy.sowy.

btw,I'm a girl.


5 comments:

angahMia said...

xkesah la org panggil boboy pon..yg penting bambam! comel nye rania :)

dhiya said...

haha.. sama ngan sakinah... dah pink keseluruhan puuuuunnnnnn di tanya lagi... ni pompuan yeh? aiyaarrrkkk!!

Nazirah Azeman said...

angahMia:tq.hehehehehhehee.boboiboi

dhiya:tu la pasal.bertabahla kite hihihi

Sherwieyna Muzzawer said...

Alah janganlah sedih macam tu. comel apa anak kita rupa daddy dia. Tapi kan serius i nak cakap alya rania memang sebijik macam daddy dia..hee

Nazirah Azeman said...

heheheheheh mmg sebijik dd