JOM KLIK

Monday, July 23

3 Ramadhan

Alhamdulillah dah masuk 3 Ramadhan dah kite.arini keje balik.payroll dah settle,skang boleh berjln2 tinggal jejak kat blog2.yeahaaaaaaaaaaaaa.

Tp sebelum tuh nak share makanan untuk hari first sahur arituh


Ketam masak lemak cili padi mak memang kick.perghhhhhh

Malam ni pun bukak pose dkt umah MIL lagi sebelum balik umah mak.malam nih start dah masak untuk sahur.ingat nak masak ayam masak lemak cili padi.nyum nyum nyum nyum........























Ade budak tak puasa nih.duit raya pun kene potong la kan kan kan?????????






















































































Malam semalam,2 kali terhantuk kepale baru tido.aishhhhh la.arini tinggal dengan Dd kejap eh baby.mummy g work kejap.

Nak jalan2 singgah selalu dekat belog2 lain.

Tata

4 comments:

♥ Wina ♥ said...

ketam masak lemak cili padi? nyumn nyum!

wina kalau lauk masak lemak cili padi ni mmg favorite!

alahai ciannya dah kecik tu terhantuk kepala hurmmmm sama mcm Syakil ehehehee

Nazirah Azeman said...

kan kan kan.kalu msk lemak nih mmg mkn tambah berkali2 heheheheheheh

ieedaz @ mama_isha said...

Samela kite menu ketam msk lmk cilipadi dari mak tp untuk bebuka semalam :-)

Nazirah Azeman said...

nyum nyum nyum,ketam nih mmg peveret kan hehehehehhehe