JOM KLIK

Friday, July 27

7 Ramadhan

Alhamdulillah arini dah 7 Ramadhan.penuh lagi puasa.dah dua hari dah berbuka tak makan nasi.tp makan time sahur jer.sebab nyer pikir nak pegi keje,nak ke sane ke mari,ewah bunyik macam busy bebenor.

So far,kitorang baru 3 kali jer g PARAM.pegi beli kuih & murtabak.yang lelain tuh setakat jeling2 jer.kalu layan kan perut nih memang nak sume.aishhhhh

Jom layan gambar la,gambar makanan.

 Ni lauk dah tak ingat dah bape hari puase nyer.....






Makaroni goreng nih main goreng belasah jer.makan sorang jer.Mak, ayah ngan Kecik makan nasi.

Semalam buat mee goreng,tak sempat nak amik gambar,kari sardin mak sedap nyum nyum nyum,sayur campur semalam lagi la sedap siap udang buang sume kulit.eh mee goreng ai masak semalam pun sedap uollssss.hehehehehehhe.

Arini half day,nak ke Penang........berbuke mane pun tak tau.kalu sempat berbuka dekat umah Tok Cik la tp kalu tak sempat berbuke dekat R & R.dekat R & R ade ke roti john.arini tekak rase nak makan roti john dengan milo ais.

 

 pic:google


pic:google

tp kalu ke Penang kene la pekena nasi kandar kan kan kan???????

hmmmmm nak cari nasi kandar la jugak

aish perut DBKL memang macam nih

Lagi 23 hari nak raya.yabedabedu.


3 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

amboi dh hitung hari nk raya eh.heheh
aduhai, seksanya tgk pic makanan ni..heheh :)

Sherwieyna Muzzawer said...

Nak milo ais satuuuuuu!..hehehe

Nazirah Azeman said...

Ieedaz:tu la psl.hover hihihi

Sherwieyna:org peknen xblh minum ais la.tgk je blh hihihihihi