JOM KLIK

Thursday, August 30

Better late than never

Ni gambor mase 16/8/2012 tuh.a day before my birthday.mak ajak g bukak pose reramai dekat SACC.food ok la,tp yang penting dapat spent time with our own family.bersame2 dengan insan2 yang membesar bersama2 kitewwww ewah.

 Me with mak ayah & other cousins


The bapaks n the maks with the anaks

 Tak perlu diperkenalkan lagi uhuk uhuk uhuk bajet retis

 The maks session with our pompom

 Buruk bebenor kalu dah rupe itewwww nazirah!

Mak ngan anak sedare nyer

Kelembapan sedang melanda tuan punye belog sebab dah raya kot......dah start pegi open house tp haku still lagi post pasal puasa.hakhakhak

K,bai

9 comments:

♥ Wina ♥ said...

cantek² semua ;-)

Nazirah Azeman said...

tq wina :)

Sherwieyna Muzzawer said...

semuanya comel dan cantik!

selamat hari merdeka my fren!

Nazirah Azeman said...

u too sweetie

sonok balik kg?

Dkna Abza said...

seronok jer tengok pic kat sini..happy family :)

Nazirah Azeman said...

tq dkna.nnt rajin2 la jenguk lg yer hihihihihi

Liza Razak said...

happening !! samalah dengan saya..entry pasal puasa haritu pun tak habis post lg ni..hehe

Nazirah Azeman said...

hehehehheheeh kan kan kan.org dah masuk bab open house dah hehehe

Sherwieyna Muzzawer said...

memang seronok sangat.rasa macam taknak balik dah..hehe