JOM KLIK

Wednesday, September 5

Aidilfitri 2012 part 2

Assalamualaikum......

Rindu sesangat nak update belog nih.Orang lain masih lagi beraye kan.aku pun sibuk lagi la beraya,sibuk lagi nak carik baju kurung readymade.kalu bab membazir memang la pas je kat ai hihihihihi

Aritu raya yang ke berape ntah,mak ngan ayah aku ade buat makan-makan.sj bt BBQ sebab time macam ni lah nak bergumbira sakan sebelum sume org balik ke sarang memasing utk cari rezeki.tak banyak pun gambar sebab nyer memasing sibuk makan,sibuk membakar,sibuk kelek anak.gambar pun main kidnap jer dari fb cousin n ade la 2-3 keping dari fon Kecik.

 2 orang mak gadis, 1 orang mak teruna & 2 orang anak gadis

 Kumpulan baju merah kate nyer.....cer tengok Rania tuh


 Rania hok hek hok hek............omak nyer sibuk amik gambo


End up malam tuh Rania demam.kesian betul.the next day tuh seharian merengek tapi bile nampak ipad laju jer menapor ipad tuh.konpius jap mak ko dik.

Tak tau nak letak ending ape.

K,bye.

4 comments:

Liza Razak said...

saya pun suka kalau BBQ dengan family ni..confirm makan banyak..hehe

Nazirah Azeman said...

Tu la kan hehehehehehe.time bbq mkn byk giler sy nih,bile timbang berat naik br nyesal tak sudah

ieedaz @ mama_isha said...

best nyer aktiviti beramai2 camni..:)

Nazirah Azeman said...

Tu la kan.time ni la nak beraya n berkumpul ramai2