JOM KLIK

Monday, October 1

Short trip to JB

Assalamualaikum...........Isnin dah kan.rase macam kejap jer cuti.hahahahahhaha dasar pemalas khennnnn.

Weekend baru ni kitorang (terdiri daripada the bapak,the mummy lion & the anak calot) pegi JB.plan pun main2 jer,Kecik cakap nak pegi JB pun rase nyer few days before kitorang pegi.Tak de pun booking2 hotel,main redah jer.sampai JB baru cari hotel nak tido.sib baik sekarang bukan peak time so senang je cari hotel.

Kalu ke JB kene pegi JPO even duit dalam akaun harimau tu idok banyak,tinggal ngam ngam nak bayor hutang jer.hakhakhakhak.

Sampai JPO dalam kul 2.30,kuar dari JPO dalam kul 7.pusing2 amik gambar,duk melepak urut kaki sendiri,salinkan baju Rania,tukar diaper Rania.bukan membeli belah yer adik2.

Moh le kite layan gambar anak beranak yang runsing ni


Nak beli burberry tak mampu,jadik marilah kite bergambar saje di depan kedai

 Lagi sekali yer,bergambar dengan harapan selepas 20 tahun bekerja mampu la nak pakai burberry.utk sementara makan jer la buah stoberi

 Let me go plis mummy!

Dekat KL kalu nak tangkap gambar dpn kedai kompon kene maki free dengan Kecik.ini pun tebal je muke Kecik hambek gambar ai yg ayu nih muahahahahahah.pedulik ar kate pelancong.pelancong la sangat khennnnnnnnnn

Mummy cakap bye JPO sebab daddy kate udoh2 le tewwww



Finally dapat seketul purse,selai baju Rania & selai suar Kecik.

Balik la kite yer.

Masuk kete bukak maybank2u tengok duit dah tak dak.muahahahahhahahaha.maka nye gosok2 lengan laki,kasik cakap lembut2....."dd u tanggung i sampai hujung bulan yer".kahkahkahkah.okeh tak lawak.

As for me,JPO ni best.luckily us sebab Coach ade additional 10% discount.so purse aku tuh dapat beli sebab 40% less plus additional 10%.kalu idok,pegang,letak pastu chiowww.baju Rania pun less jugak,suar Kecik pun less jugak.nak lagi less mari la ke sane December nih.

"Mari la kite menabung kembali"

 






12 comments:

Anonymous said...

i'm ur sr.

seronok nyer ke jpo.

♥ Wina ♥ said...

ahahahh kelakar jek!

samalah dgn wina..x mampu nak pakai berry² nie ngeeeee

anie said...

hahaha....xpe kita blogger memang suka snap2.....

xpenah jejak kaki kat situ lagi....sebab xde duit nak beli pun...huhuu

Nazirah Azeman said...

anon:ohmaiiiiii sy ade sr.seronok nyer hehehehehhehhe

wina:kite makan beri2 sudah kan hehehehehe

anie:sy ke sane pun sebab hubby bukak mulut ajak pg hehehehehe

fifi tiez said...

untungnya dapat purse kat JPO.sy gi situ, gigit jari jerlah..huhu

Nazirah Azeman said...

fifi:lepas beli sy pun gigit jari jugak huhuhuhuhu.hitung hari bile next salary urgghhhhh

eMMe said...

Salam Azie,
lame tak gi Johor...
best la...jalan2...
InsyaAllah... saya akan sampai Johor alang2 sampai S'pore terus kan, heheheh

Nazirah Azeman said...

emme:ye alang2 ke johor terus la ke spore pulak hehehehehe

mekchu said...

gi carik balik tabung tu.. hihihi... ada termasuk dlm mimpi tak burberry tu? kalo ada mmg kena tabung laju2 skit..

Nazirah Azeman said...

mekchu:sib baik tak de hahahahahahahah

Chekgu Azrine said...

akk blm pnh sampai JPO sis..huhu..pity akk!

Nazirah Azeman said...

X pe kak nnt 1ari akak mesti smpi :)