JOM KLIK

Monday, August 6

16 Ramadhan- Sheraton KL

Semalam kitorang berbuka dekat Sheraton KL.Uncle Raymond belanje,uncle Raymond nih cousin MIL,memang tiap2 tahun die belanjer family in law.seronot2 wey dapat makan kat hotel.hakhakhakhak hakak kan jakun sikit.tq uncle.

Semalam jalan dari Cheras ke KL adalah sangat baik,tak jem2 pun.kuar umah kul 6.15,smpi sane kul 6.30.sampai2 jer uncle Raymond dah ade dengan popo.borak punye borak,tengok jam dah kul 7.15.wahhhh naik naik weh amik makanan.ade satu yang best dekat sini sebab tak ramai orang.selalukan kalu buffet ramadhan kan kene beratur bagai nak amik makanan kan.ni tak de pun beratur2 amik.ke sebab orang dah mk siap2?tapi tak kisah la kan,yang penting hakak tak beratur pun amik makanan.express jer rase nyer semalam.

Style buffet ni bt hakak fefeling puteri raja sebab menu konsep di raja.raja la sangat kan haku nih.heheheheheheheh


masuk2 jer dah nampak udang goreng kari nih.perghhhh sedap.nom nom nom


bubur lambuk


ni roti utk makan dengan sup


segale jenis cucur,cucur udang,sayur bla bla bla


kambing-feveret Kecik


briyani kambing


kuih muih


dessert


ni sebenarnyer kuih putu kacang bukan kuih bangkit.alahai


ikan ape entah name nyer


roti nan


Kecik makan kambing agak nyer 3 pinggan kot.tak kose nak larang sebab Kecik dah bg beday present in advance.hehehehehehe.

ade banyakkkkkkkkkkkkk lagi makanan tapi dah tak larat nak amik gambo.

makan tak benti2 semalam,kitorang duduk sampai kul 9.30 kot.hahahahahhaha

Tapi ade budak tuh semalam kene marah.kesian die.bukan mummy yang marah,tapi daddy yang marah.tp dalam kete kencing atas dada mummy lagi.hokhokhokhok


tatau nak letak ending ape.

k bye.

4 comments:

eMMe said...

best nyew dpt berbuka kat Hotel, mesti mahal kan..kalo byk makan takpe la.. tak rugi la.. n berbaloi2..kalo saya gi, mesti harga seorang tak cecah RM10 makan, hehehee~rugi2...

blog juga said...

Salam persahabatan,
Ingin bertukar-tukar banner saiz 125px? sila lawati blog kami di :

http://www.blog.nik.my/index.php?id=39

Sekian.

Liza Razak said...

aduh..bestnye berbuka puasa buffet macam ni..memang puas hati :)

♥ Wina ♥ said...

makan buffet kat hotel mmg heaven!