JOM KLIK

Sunday, August 26

Heylo Monday

Assalamualaikum...........

Esok back into reality,back to work,hadap la traffic jammed

One week leave rase macam kejap jer,tapi puas hati sebab dapat beraya sakan dekat Raub.hehehehehehhe.collection duit raya Rania pun ok.i loike sejuta kali.hahahahahah.hover!

Ade kisah tak best.........aku demam.memula,Rania demam,pastu Kecik pulak,skrg ni aku pulak.asal bangun jer rase mcm nak tjatuh balik.aduhhhh.takkan nak mc kot?kalu boleh nak maintain 0 mc dis year.kite tgk la macam mane esk.kalu tak larat.......mc la jawab nyer.pagi td dah pegi klinik,doc ckp demam sikit ngan tekak merah2.telan dah ubat.

Kasih ibu bawa ke syurga.......Allah swt dengar doa aku.........biar mummy yg demam,tp bukan Rania.takpe,akan ku lawan kesakitan ini!

Love,mummy Rania.

3 comments:

angahMia said...

selamat kembali bekerja azie.. :)

#eh raya kat raub ker? nape xckp awl2 boleh dtg umah hehe

norhaizan said...

wah..raya sakan sampai demam yer..tehee..

cepat cepat sebab yer mama rania :)

mekchu said...

ni ada mood kerja ke tak de ni? mesti risau anak kat rumah kan.. mekchu doakan korang semua cepat sembuh ye.. ada byk open hse ni..