JOM KLIK

Wednesday, August 8

Kerja kerja kerja

Siap dah kire income tax.dis month memang rushing bt salary.ingat salary release next week,tp CEO suh release Jumaat nih.dapat tau ari Isnin baru nih.tak ke menggelupur hakak nih.fuh fuh fuh,sesak nafas pulak nih.


Dah siap salary,benda lain pulak tunggu.alooooo bile nak tukar duit raye nih.kang tak tukar kang,tak de pulak duit raye untuk bebudak kecik.kang orang pun tak bagi duit kat Rania,sentap pulak mummy nanti.esok la kot pegi tukar.tp esok nak print payslip.hoi la bile nih nak pegi.Kecik main sedap tekak jer suh tukar kan duit.die malas nak q la tuh.binik jugak yg "sy yang menurut perintah".tak pe tak pe.


Time break 30 mins nih la haku dok cari resipi.tekak nak makan murtabak paya jaras,mee kari,laksa johor mak,asam pedas ikan merah mak buat.alahai nafsu betul nih.


ok lah sambung balik buat kerja.bekerja la kite sekuat nyer.


Ade lagi good news Ramadhan nih.alhamdulillah. 

Tapi nak jugak share gambar


 Esok cheque2 tuh nak kene kuar dah sbb due date nak submit tax,epf n socso dah nak dekat.next week sume org semangat nak raya,tak kose nak keje dah kan.

abg azis,get ready k.

My first kad raye.ade jugak org ingat kat aku rupe nyer.heheheheheh

tq la my darlings dkt ibfim

dan dan panggil darlings sebab kan kad raye.hakhakhakhak


rase nyer tetibe arinih dah bukan WW aku,memekak pulak kat blog.kerja kerja kerja!

tata.

4 comments:

angahMia said...

best nye dapat kad raya!! jeles..

Nazirah Azeman said...

hakhakhakhak........tp kalu dapat hamper lg best kan hehehehehehehehe

eMMe said...

Salam Azie, ha! dapat dah kad raya, best la, walaupun sekeping, tu tanda ingatan tulus ikhlas kan...kan.. tapi skrg dah zaman teknologi send e-card jew, tapi e-card pun tak de pun org anta, heeee~

keje la.. selagi lom tutup mata kan...

Nazirah Azeman said...

Emme,tu la psl e card pun elek huhuhuhu