JOM KLIK

Monday, August 6

PROUD OF HIM

LCW tak dapat gold lagi.last 4 years pun tak dapat,kali nih dekat London pulak.tp tak pe,he still our hero.
Kot ade yang memekak kate itu ini mengkritik,cermin muka dulu,LCW pg Olimpik.ko ade??????nan hado je la kan.

Tapi kenape aku tgk Lin Dan makin hensem.dasar je kan hahahhahahahaha.

Semalam bc tweet LCW,mak ai sedih jer-I'M SORRY.

Ai kan supporter yg hebak........U still our hero dato',proud of u.hahahahhaah.poyo giler.

Tp sebenarnyer LCW tak kalah,he won silver.cume lagu Negaraku tak berkumandang di London.

ok sedih.

Suke la tuh BR tak payah nak belanjer eskem.daku baru bercita2 nak beratur panjang kat BR.aishhhhh.



1 comment:

♥ Wina ♥ said...

tgk jugak hari tu & berangan nak BR jugakkkk

tapi kan..tonight BR baju jugak satu scoop ice cream free..wina malas nak pegi takut beratur panjang nanti ehehehh