JOM KLIK

Monday, May 28

::Anak aku ler::

Assalamualaikum ..............

Rania sekarang nih nak tido macam2 bunyik die buat.hok hek hok hek.sib baik tak melalak macam mase zaman die dalam pantang dulu.

ni dalam hotel kete die.otw nak balik Cheras.Kecik bukak car seat die pastu turunkan seat kete bentang toto.keliling tuh kemain penuh bantal ngan minnie die.aku plak naik mengantung.yang Rania tak tido pun dalam kete.hok hek hok hek nak meniarap.

sampai Cheras,mate dah sepet ngantok.ni tgh warm up nak tido.pesen baru sekarang nih. nak tido tuh kene tonggeng dulu,tonyoh muke dekat tilam sambil menjerit, mengesot ke belakang, guling satu katil, tarik segale ape yang die boleh capai

still lagi cari mood nak tido.habis dinding pun nak cium.ape kesss??????

finally..........tido dah.


4 comments:

♥ Elin ♥ said...

:) cute jer..nih tido kompem berpusing sana sini..

Nazirah Azeman said...

haah habis dah konker katil.heheheheheh

Mardhiyyah Fadzil said...

SAMA DENGAN SAKINAH !!!! hahahaha.. blum part tgh mlm menendang ibu sebab dia tak cukup ruang nak berpusing. hadoooiiihhhh.. hihihihih...

Nazirah Azeman said...

hehehehehhehe,itu harus tuh bab tendang2.agak2 tak boleh tdo,tetibe meniarap pastu menjerit.aduhhhhh