JOM KLIK

Thursday, September 27

Anak Bapak

Daddy's little girlfriend


 This week sampai next week daddy ade rumah.Start Oct nih daddy kamu outstation balik.Tinggal la kamu dengan mummy.Mase tuh baru nak peluk2 mummy,cium2 mummy.hokhokhokhok

Dulu mase Rania lahir kitorang ade bt agreement macam ni..........biar bapak yang tegas,mak biar manje2 kan sikit anak.Tapi makin lame aku tengok Kecik makin manja kan Rania.Sikit2 biar la biar la.acaner tuh??????Maka nyer jadik la mummy sebagai part time lion kat umah.muahahahahahah.

Aku tak penah risau kalau aku g keje,mak ayah tak de umah ade hal,pastu Kecik duk umah jage Rania sebab nyer Kecik memang pro jage anak.Cerewet pun ye jugak.Tapi aku tak kose nak layan.Depan2 ikut la ape Kecik suh buat,bile tak de kite boooo layan kan ajerk.hakhakhakhakhak.Tapi so far Rania ok.Alhamdulillah.

Tq daddy sebab byk tolong i jage Rania.Knowing your baby yang dah makin aktif nih kan.............pitam terus.

K,bye

Tak reti nak letak ending ape.




9 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

aloloo sweet je tgk anak & bapak ni..:)
sesekali mmg perlu ayah jaga anak kan baru diorang tahu macam mane kite jaga..:)

nanieybarnieylurviey said...

mmg anak bapak.. nnti tgk la da smpai umur setahun dua thun nnti baby girl akan attach ngn bapak. :) baby boy will attach ngn mak :)
comeynye Rania!!!

Mardhiyyah Fadzil said...

wow! tuka baju gak yehhh.. hahah..

Nazirah Azeman said...

ieedaz:heheheheheh ye la,tapi bile bapak yang jage anak cara dorg main pun ganas huhhuhuhu

nanieybarnieylurviey:tu la skang nih mmy tak da peminat lagi.

dhiyaz:tukar baju,tukar pampers,tidokan anak heheheheheh

Sherwieyna Muzzawer said...

Anak bapak yang comel. amboi garangnya Mummy sekarang sampai dah jadi lion ye..hehehe

Nazirah Azeman said...

hehehhehehehe the lion mummy kunun nye

Anonymous said...

bonding time dgn daddy eh rania.

jangan sombong2 dengan mummy tau

TeacherAzimah said...

alololo manjanya daddy dgn rania (bkn rania yg manaj dgn daddy ni) hehehe

Nazirah Azeman said...

hahahahhha btl la teacher,daddy yg manja dgn rania