JOM KLIK

Tuesday, September 11

Fening

Ni baju-baju Rania.yang size 0-6 months dah lemporkan dalam kotak.next baby nanti boleh pakai balik.ni baju-baju Rania yang size yg besar gedabak nyer.kalu dah jadik mak-mak ni kan keje nyer membeli jer la kan.dok beli baju Rania pastu nak bawak balik takut,takut Kecik bebel.pastu kalu nak bawak balik kene tunggu Kecik outstation.bile dah beli tuh baru terperasan yang drawer dah tak cukup nak menampung baju-baju Rania.grrrrrrr.kene la susun balik.mane yang agak-agak dah tak muat tuh sumbat dalam kotak.nak let go dekat orang sayang la pulak sebabnyer nanti next anak boleh recyle jer baju-baju lame nih.kalu dapat baby boboi merase la pakai baju akak ko kaler pink eh.hakhakhakhak


tapi kan tapi kan tapi kan....kenape eh kalu time shopping tuh sihat walafiat jer,tp time check duit kat maybank2u tetibe jadi......hoiiiiiiiiiiiiiii pening stok berdenyut2 kepale.

 

8 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

biasala kan..bile dh jd mak2 ni, baju anak je yg kite cari..baju sendiri tak heran dah..hhuhu

Anonymous said...

beli beli beli

kite mak nih memang macam tu lah,asal nampak je beli hihihihihi

~awin~

Sherwieyna Muzzawer said...

Wowwww banyaknya baju rania, comel2 pula tu..sama je macam i, i pun sejak jadi mak-mak ni asyik nak beli baju anak je, pantang tengok baju cantik terus je beli..heheheh

Tengku Fauziana said...

biasa la dh jdi mak..pantang nmpk kedai bju bb..harus singgah..dpt beli sehelai pn dh puas ati..hihi


#salam perkenalan..i folow u..

eMMe said...

Salam Nazirah,

cantik baju dotter u.. simpan la..kot2 nnt rania nk dpt adik, hehehe... pas ni tak yah la beli2 baju je... nnt kene beli almari baru lak hehehe... agaknye.. pas ni i pun cam u gak kot... beli baju anak2 je.. hehehe...InsyaAllah kan dear...

nanieybarnieylurviey said...

byknye baju.. xyh beli lagi dah pas ni.. :)

mekchu said...

hahaha.. masa membeli tak nak beringat kan.. pass kat baby mekchu pun buleh :)

Nazirah Azeman said...

kengkawan:bile beli tak igt kan,bile dah banyak pening pulak.pening pikir mane nak sumbat2 baju2 nih,pening tgk duit dekat mulut rimau dah tinggal sikit.huhuhuhuhu