JOM KLIK

Wednesday, October 3

Menjahit

Sekarang ni ade kegilaan baru.hoh gile la sangat. Gile menjahit bunga yg kecik2 tuh.konon nye bunga 3D

Hakak biase la kan.....orang dah berkurun tau buat,aku baru semalam teringin nak belaja buat. Senget benget jadik nyer

Tapi tak pe practice make perfect

 Tadi lunch time pegi beli kain colour hitam,konon nak jahit bebanyak nak letak dekat baju kurung yg dalam proses pembuatan tuh.

Tapi rase nyer semalam punye lagi elok dari harini.hakhakhakhak



5 comments:

Anonymous said...

cantik lagi yg semalam.

tapi tak pe,praktis make perfect.

kene buat banyak2 baru nampak cantik.

ieedaz @ mama_isha said...

Wahh rajin dan kreatif! :-)

Tengku Fauziana said...

cantik...fesyen skrg kn benda ni letak kt bju..

♥ Wina ♥ said...

okeylah tu..cantek!

practice makes perfect! :-)

Roz said...

comeynya..