JOM KLIK

Monday, November 12

Kid's e World @ IPC

Assalamualaikum.......


Ni baru nak upkan entry pasal kitorang pegi Kid's e World last 2 weeks.We had fun there.Biase la kan makbapak memang bangse yang overacting.Mau nye aku tak jakun,ye la dolu-dolu zaman aku kecik mane ade tempat-tempat macam nih.Yang aku tau dulu main jongkang jongkit dekat taman sampai jatuh,pastu naik buaian fefeling macam bagus giler rambut gerbang,nak tunjuk hebat lagi berdiri atas buaian tuh,pastu kang main nyorok-nyorok.Banyak la perkara pelik aku buat mase kecik dulu.Sekarang zaman dah berubah,tempat mainan budak-budak sangat kelasssss okeh.Bayor je la duit.Permainan nye sangat la syok,sampai makbapak pun tumpang sekaki.

Kid's e World ni dkt IPC,sebalah ToyrUs.Untuk baby yang sebaya Rania FOC,tp aku tak sure pulak RM50tuh utk kids yg above 1yo or 2yo.Tapi sekali-sekala bayar lebih untuk tengok anak happy ape salah nye kannnnnn

Kitorang dekat sini almost 2 hours,break kejap untuk solat Maghrib jer tp pastu terus sambung balik main sampai kul 8.30pm kot.Itu pun Rania nangis tak mo blah dari tempat tuh.Ohhhh btw,kalu nak g sane sume orang kene bawak sock yer.Makbapak pun kene pakai,anak pun kene pakai jugak.Purpose nyer untuk menjage kehygienan nye.

























Malas la pulak nak letak caption dekat gambar tuh.Bak kate orang pic story all kan.Yup,we having fun.This is what people call spend quality time with your family.

4 comments:

Anonymous said...

Shud wear her hairclip or headban la dear, baru la lg shomel..

♥ Wina ♥ said...

ni bukan anak je hover, makbapak pun hover main sekali hihihihii..

eMMe said...

Salam Azie, thx to u, coz kasi semangat kat Me..

bile tgk gambar2 ni..hilang skit nervous, coz semangat Me tgk ur baby.. suke gambar yg bola2 byk2 tu.. n tgk u n ur husband pun join main skali... best laaa...

Zuraidah Butang said...

beshnye ngan mak bapak pun leh men heheh