JOM KLIK

Tuesday, January 15

Kisah tembikai

Ini kisah tembikai versi orang........

Aku sentap sangat dengan Kecik.Boleh die cakap depan mata haku dengan tunang kawan die,eh **** ko kurus la.Vavavavavavavavava cakap tak pandang bini cenggitu la jawab nye.

Mentang2 la bini ni ngandong,tengah dalam proses nak jadik tembikai,sesedap rase je eh.Hukhukhuk.Kecik bagi alasan yang die kenal tunang member dia tu dah lama,so tak da apa2 pun dengan ayat dia tu.As for me,aku kisah sebab dah ko nape nak puji pompuan lain depan bini sendiri.Tak kire la dah kenal 10 tahun ke,seumur hidup ke.Panjangggggggggggggg bebelan dekat Kecik.Hakhakahakahakahak.

 Aku tengah menymbunyikan badan yang sikit2 membesar macam tembikai.Hidung makin kembang,badan makin banyak lemak......suami memuji orang lain kurus.Tunggu eh sok i pas beranak.....i selim melim macam zaman kite bercinta.


4 comments:

SAFIYYA QAISARRA said...

hahahah xpe lah tembikai pun tembikai la tapi still comel..nti pas bersalin tembikai jd timun lah ehehe

Sherwieyna Muzzawer said...

Tapi betullah gambar ni nampak awak sangat slim gitu..hehe. baby apa kbar? Ada alahan teruk tak? Jaga diri baik2 tau..

Nazirah Azeman said...

Safiyya:heheheheh harap2 jadi timun la balik nnt lps beranak

Wieyna:Hi sis,lame xsinggah sini.heheheheh.so far blh dikawal lg,xde sangat mabuk2 teruk.pening ngade2 je heheheheh.

Pen Biru said...

assalam..
singgah n follow sni :)